Studuj Polygrafii

01. 07. 2023

Jsme nadšeni, že můžeme oznámit naši spolupráci s významným sdružením "Studuj polygrafii", které sdružuje přední firmy a odborníky působící v oblasti polygrafie. Ačkoli žáci sami nemohou vstoupit do tohoto sdružení, naše škola se stala aktivním partnerem, který propojuje toto sdružení se svými studenty.

Tato spolupráce nám přináší řadu výhod. Naši studenti získávají možnost využít vědomostí, zkušeností a know-how renomovaných firem a odborníků z polygrafického odvětví. I přesto, že nemohou přímo vstoupit do sdružení, budou mít přístup k bohatému zdroji informací a možností, které jim mohou otevřít dveře k úspěšné kariéře v oboru operátora v polygrafii.

Tato spolupráce také znamená, že naše škola se stává mostem mezi zkušenými profesionály a našimi studenty. Budeme organizovat přednášky, workshopy a další akce, které umožní našim studentům nahlédnout do praktického fungování polygrafického odvětví a získat konkrétní dovednosti a znalosti.

Zůstaňte naladěni na naše aktuality, protože brzy vám přineseme více informací o tom, jak budeme tuto spolupráci konkrétně rozvíjet. Jsme nadšeni, že můžeme našim studentům otevřít nové dveře k poznání a úspěchu v oblasti polygrafie!

ZOBRAZIT DALŠÍ
AKTUALITY